Jedny ponožky pre mimozemšťana poprosím!


Jedným z mojich rozhodnutí, po Fashion Revolution, bolo aj to že už si nekúpim, najlepšie, vôbec nič (načo aj keď neviem čo s vecami, ktoré už mám). No ale prišla zima (rozumej chlad a nie ročné obdobie) a dážď a ja geniálny človek som si do gumákov dala len tenké ponožky. Po ceste do práce mi takmer odmrzli nohy a tak som sa rozhodla moje skalopevné rozhodnutie nič nekupovať trošíííčku porušiť a kúpiť si ešte jedny ponožky, aby som si zahriala svoje prstíky :)

3 komentárov:

Fashion Revolution Day 2016 in Bratislava


 Aj tento rok sa konal v Bratislave Fashion Revolution Day ako pripomienka nešťastia v Bangladéši, kde pri páde továrne zahynulo cez 1000 ľudí. Ľudia sú ešte stále v textilných fabrikách vykorisťovaní, zneužívaní, pracujú v katastrofálnych a životu ohrozujúcich podmienkach. A prečo?
Aby sa veľké odevné spoločnosti poriadne nabalili a aby sme si my (konečný spotrebiteľ) mohli kúpiť lacné a nekvalitné oblečenie, ktoré po pár opraniach spokojne vyhodíme do smetí.

2 komentárov:

Zero Waste & kids


Ako viete je Deň Zeme a pre mnohých je to aj deň, kedy sa viac hovorí o ochrane prírody a o ekológii. A hovorím o nej aj ja, teda viac ako inokedy. Pretože o nej hovorím deťom (ako súčasť mojej práce vediem prednášky o zero waste deťom, ktoré k nám prídu zo škôl).
Rozprávam im o tom ako si ničíme svoje prostredie, ako si tým ,,podrezávame konár,, pod sebou a čo všetko sa dá robiť aby to tak nebolo. 

2 komentárov:

Fashion show Jenny Jeshko on Model of Tomortow


SK: 2. apríla som mala možnosť zúčastniť sa krásnej módnej prehliadky Jenny Jeshkovej, ktorá bola súčasťou modelingovej súťaže Model of Tomorrow.

1 komentárov: