Wedding & FanFace


SK: Svadby mám rada. Občas si myslím, že by ma bavilo plánovanie svadieb a asi by som si aj vedela predstaviť, že sa takouto činnosťou živým.

1 komentárov:

Hillsong Worship Poprad 2016


SK: Hneď ak osom počula, že Hillsong budú hrať na slovensku, bola som rozhodnutá tam ísť. Akonáhle ma môj drahý ,,pozval,, už som neváhala. Musela som si všetko povybavovať (zohnať lístky, zistiť presné miesto, zabezpečiť odvoz (najskôr sme chceli ísť vlakom, ale potom som sa od kamoša dozvedela o Bla Bla Car-e o ktorom som písala v predchádzajúcom článku a rozhodla som sa to risknúť) a ešte som nesmela zabudnúť kúpiť (za iných okolností masky vyrábame, ale tentoraz nebol čas) deckám masky na karneval, ktorý mali na druhý deň. 

0 komentárov:

Praha - photoshoot for Fashion Revolution


Bol to v celku hektický týždeň, v ktorý som sa ale rozhodla si urobiť radosť. Najskôr som sa vybrala na koncert do Popradu (o tom ale neskôr) a potom do Prahy. A o tom by som vám chcela napísať práve teraz. 

2 komentárov:

#BLOGERROKA2015


Ahojte, 
v provom rade sa chcem ospravedlniť za moju dlhšiu nečinnosť na blogu. Je to preto, lebo pre vás chystám niečo naozaj veľké a nielen pre seba, pretože okrem niečoho, čo zatiaľ neprezradím, v júni ma čaká moja prvá fashion show nie z pohľadu diváka, ale z pohľadu návrhára. Veľmi sa z toho teším, ale na druhej strane mám teraz veľa práce a menej času na vás a na blog. Prosím, ale aby ste to so mnou nevzdávali a mali so mnou trpezlivosť.

No a teraz to prečo som sa moje dočasné mlčanie rozhodla prerušiť. A síce ide o vám už určite dobre známu súťaž Bloger Roka 2015. Zapojila som sa už aj minulý rok a tento rok to skúšam znova. Nejde o to vyhrať, ale aj sa dozvedieť ako sa vám môj blog páči. A ak sa vám teda páči, tak budem naozaj vdačná ak mi aj dáte svoj hlas.

Hlasovať môžete na stránke #blogerroka2015 (stačí kliknúť na link).

Za vašu podporu dakujem a čoskoro sa pokúsim aj napriek momentálnej vyťaženosti pridať ozajstný článok (predsa len toho mám veľa nového) :)


2 komentárov: