Občas to chce pozoprnosť!


SK: Každý má o sebe inú mienku. Niekto si myslí, že je frajer, niekto že to ujde a nikto zasa má pocit, že je nepekný. Ja som asi divný tvor, ale ja to mám podľa toho ako sa cítim. A keďže som človek náladový, tak spolu s náladou sa mi mení aj vlastné sebavedomie.

0 komentárov:

Wedding with Cocomelody dresses

SK: Asi každá z nás už od detstva plánuje ten svoj najkrajší deň. Ja tiež nie som výnimkou. Moje predstavy o svadobnom dni a hlavne o mojich svadobných šatách (pretože to je samozrejme najdôležitejšie) sa s vekom neustále menili, ale jedno zostávalo. A síce to, že chcem mať výnimočnú svadbu a výnimočné šaty. Som dušou rebel, takže ako čas šiel, mala som stále bláznivejšie predstavy. Teraz to vyzerá, akoby som sa šla vydávať, ale pravda je taká, že ja už svoj výnimočný deň mám za sebou. A dopadol teda celkom inak ako bolo pôvodne v pláne, ale vtedy mi aj tak záležalo len na jedinom (a na tom naozaj podstatnom) - vziať si chlapa, ktorého naozaj milujem!

0 komentárov:

Cestujem vlakom!


SK: Cez leto, keď bolo vonku krásne teplo to priam lákalo vydať sa do sveta. Spolu s drobcami sme pravidelne chodili na výlety. Kratšie aj dlhšie. A keďže auto nemáme naša jednoznačná voľba sú vlaky.

2 komentárov:

Ako sa líčim ja


SK: V rámci zverejňovania fotiek, ktoré sa mi nepodarilo zverejniť v minulom roku som si pre Vás pripravila ďalší článok. Tentokrát bude o kozmetike a o líčení. Teda konkrétne op tom čo a ako používam ja pri bežnom každodennom líčení.

3 komentárov:

Moje deti - moje všetko


SK: Tieto fotky sú jedny z tých, na ktoré neprišiel rad minulý rok. Ale rozhodla som sa ich uverejniť a tak k nim aj  napísať nejaký zmysluplný článok.
Pár článkov o sebe som Vám už písala ale teraz by som Vám chcela napísať o mojich drobcoch a mojom vzťahu k deťom.

2 komentárov:

Fahion Live! 2015 Deň 2.



SK:  Nový rok začnem zúčtovaním zo starým. Poznáte to, keď človek nestíha (určite nie som sama), ale rozhodla som sa, že nechcem zostať starému roku ani Vám nič dlžná a tak je tu článok, ktorý som nestihla napísať a bolo by vážne škoda už ho nedokončiť.

1 komentárov:

Chcem opustiť tento svet s úsmevom na tváry :)

my real face without make-up like I wake up :)
SK: Sedím a premýšľam ako žiť svoj život, aby som na jeho konci mohla odísť s pokojom a spokojnosťou v srdci. Ako naplniť svoj život?

5 komentárov: