Moje Vianoce!

christmas tree and decaration (thanx to Silvia)
SK: Pôvodne som chcela napísať článok - niečo ako Vianočná katastrofa. Potom som sa ale zamyslela a spočítala som si pre a proti týchto Vianoc a zistila som, že to vlastne úplná katastrofa nebola. Vlastne to bolo celkom pol na pol. Vinočne katastrofy striedali Vianočne zázraky!

2 komentárov:

Angels


SK: Ako anjel padnutý z neba. Toto ma napadlo pri krásnej bielej sukni, úžasných náhrdelníkoch a nádhernej kabelke s anjelskými krídlami z dielne extrmne šikovnej návrhárky Jenny Jeshko

3 komentárov:

Vianočná súťaž s OUTFIT4YOU: žrebovanie!


V spolupráci s OUTFIT4YOU som pre vás pripravila Vianočnú súťaž o 3 ceny v celkovej hodnote 100 EUR. Zapojilo sa Vás naozaj dosť, ale víťazi môžu byť len traja.

1 komentárov:

Ako sa na Vianoce nezblázniť!

source: pinterest.com
SK: Vianoce - sviatky pokoja, ako ich zvykneme volať sa často zvyknú zvrhnúť do stresu v čistej podobe. Je jasne, že chceme všetko naraz, všetko dokonale a hlavne všetko včas. Treba mať napečene dokonale medovníčky, k tomu ešte zopár druhov zákuskov, ktore budú lahodiť oku aj jazyku. Treba mať všade dokonalý poriadok (čo na tom, že Vám ho po uprataní deti ešte 2Ox znovu rozhádžu). Treba mať nádherný stromček, krásne dekorácie, pokiaľ možno handmade a hlavne treba mať dokonale darčeky. A keď toto všetko máte nezabúdajte na ten pokoj a vianočnú náladu a aj napriek chorobe, či únave sa nezabudnite vždy usmievať! No a ako sa teraz má človek na Vianoce nezblázniť?

2 komentárov:

Vianočná Súťaž !!!


SK: V predchádzajúcom článku som vám mala možnosť predstaviť internetový obchod OUTFIT 4 YOU a dnes mám tú radosť, že Vás v spolupráci s týmto obchodom môžem obdarovať, ako sa to už na Vianoce patrí :)

10 komentárov:

Vianočné darčeky od OUTFIT4YOU

SK: V maratóne Vianočných článkov pokračujem veselo ďalej. Po stromčekoch a dekoráciách by som Vám chcela ponúknuť trošku inšpirácie na darčeky. 

0 komentárov:

Aby Vianoce vyzerali ako Vianoce!

source: pinterest.com
SK: Už niekto z Vás zažil Vianoce bez Vianočných dekorácií. No ja hej a verte mi , že som občas mala pocit, že ani Vianoce nie sú. Aj môj malý, hneď ako uvidel prve blikajúce svetielka na domoch, kričal z auta Vianoceeee :D

2 komentárov:

Vianočný stromček

source: pinterest.com
SK: Bez čoho Vianoce niesú Vianoce? Okrem blízych ľudí to u nás je Vianočný stromček. Preto asi bol aj ako prvý na zozname toho, čo treba na Vianoce. Každoročne sa vedú debaty o tom či umelý alebo živý stromček. Myslím že už je načase s týmito nezmyselnými rečami prestať. Dnes už sa podľa mňa na stromček dá pozerať celkom inak ako za čias saloniek a leskleho staniolu. Takže zabudnime tieto Vianoce prosím na otázku : živý, umelý? a poďme myslieť inak :)

2 komentárov:

Vianoce sa blížia

source: pinterest.com
SK: Tak konečne mi to začalo dopaľovať. Doteraz som to ešte nevnímala, ale máme po Mikuláši a ja už začínam registrovať, že sa nám blížia Vianoce. 

0 komentárov:

Zabudnutie


Pery sa smejú, no srdce krváca.
Čo bolo, bolo povedané
a slovo ako šíp bolo vystrelené.
Trafilo priamo do srdca.

3 komentárov: